Sparbankshjärtat

Horredsbygdens byalag var en av många organisationer och föreningar som fick mottaga en gåva kallad Sparbankshjärtat av Sparbanksstiftelsen Varberg och Varbergs Sparbank den 12 oktober i Nöjeshallen, Arena Varberg. Givarna bjöd till mingel, mat, underhållning och gåvoceremoni, och var mycket uppskattat av alla närvarande.

Stort tack Sparbanksstiftelsen Varberg och Varbergs Sparbank!

238 Kommentarer on “Sparbankshjärtat

  1. أكبر شركة لانتاج أنابيب البولي ايثيلين و يو بي سي ومستلزماتها للمنتجات الصناعية في عيراق

  2. أكبر شركة لانتاج أنابيب البولي ايثيلين و يو بي سي ومستلزماتها للمنتجات الصناعية في عيراق

  3. كمورد موثوق به في صناعة البلاستيك ، أنشأ إيليت بايب Elite Pipe شراكات طويلة الأمد مع العملاء الذين يقدرون منتجاتهم عالية الجودة وأدائهم الموثوق.

  4. The best time best your cbd store to repair the road is gummies mg when we 10 1 cbd gummies have wronged the Zhoudun County Transportation Bureau Achete Levitra sustinex para q sirve el clindamycin Even if it does, the Fed is unlikely to clarify whether that process will begin in September, as financial markets expect, or later

Comments are closed.