Biljettpriserna ToR Varberg

Horredsbygdens byalag driver fortsatt påverkansarbete för att biljettpriserna på Viskadalsbanan till och från Varberg ska sänkas och bli mer resenärsvänliga. Insändare till närliggande media, skrivelser till kommunalråd och kommundirektören i Marks kommun, samt skrivelser till Västra Götalandsregionen och Region Halland i frågan har nyligen skickats. Dessutom drivs frågan genom ResenärsForum, som är en intresseorganisation  för kollektivtrafikresenärer i landet och där byalaget är medlem.

Markbor som vill besöka Varberg, men ändå undvika att resa med privatfordon som belastar miljön och som kräver parkeringsyta i Varberg, vill istället kunna resa med Västtrafiktåget utan att bli skinnade. Många vill nyttja den nyrenoverade Viskadalsbanan – så sätt inte priserna så högt att resenärerna backar!

Skicka synpunkter till: info@hbygden.se

3 Kommentarer on “Biljettpriserna ToR Varberg

  1. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *