Hemberedskap

Har du koll på vad hemberedskap innebär?

Det har säkert inte undgått någon att vår omvärld skakar. Horredsbygdens byalag har märkt att det finns många frågor och funderingar bland invånarna i bygden.

Som ett sätt att försöka möta upp mot detta vill Civilförsvarsförbundet bjuda in till en föreläsning i hemberedskap. Den handlar om hur du kan förbereda dig och ditt hem inför en eventuell kris. Du får bland annat lära dig vad som är bra att ha hemma, och också hur diverse frivilligorganisationer fungerar.

Den 6 april kl 18.30 hålls föreläsningen i Horreds bygdegård. Det är gratis och alla är varmt välkomna!

Du som inte har möjlighet att närvara, men ändå är intresserad av krisberedskap i hemmet, se här: https://civil.se/72-timmar/  Det finns även kurser digitalt via Civilförsvarsförbundet – kolla runt på deras hemsida!

168 Kommentarer on “Hemberedskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *