Hemberedskap

Har du koll på vad hemberedskap innebär?

Det har säkert inte undgått någon att vår omvärld skakar. Horredsbygdens byalag har märkt att det finns många frågor och funderingar bland invånarna i bygden.

Som ett sätt att försöka möta upp mot detta vill Civilförsvarsförbundet bjuda in till en föreläsning i hemberedskap. Den handlar om hur du kan förbereda dig och ditt hem inför en eventuell kris. Du får bland annat lära dig vad som är bra att ha hemma, och också hur diverse frivilligorganisationer fungerar.

Den 6 april kl 18.30 hålls föreläsningen i Horreds bygdegård. Det är gratis och alla är varmt välkomna!

Du som inte har möjlighet att närvara, men ändå är intresserad av krisberedskap i hemmet, se här: https://civil.se/72-timmar/  Det finns även kurser digitalt via Civilförsvarsförbundet – kolla runt på deras hemsida!

2 408 Kommentarer on “Hemberedskap

  1. Leeds United have won two out of their last five games against Southampton. 21 january 2023 15:00 Sadly I have been very accurate about our results this season, there has been barely a game this season where we have not made a defensive mistake and almost without noticing we have gone from a team that had lost only once in 7 League games to one that has had three straight defeats, two in the Premier League. Date published: Monday 24th August 2015 1:12 – It’s all over at St Mary’s as Southampton’s three-game winning streak comes to an end. They’ll wonder how, to some extent, after fine margins swung the game in favour of the visitors. James Ward-Prowse thought he’d opened the scoring but for a controversial VAR decision, before Ollie Watkins, onside by the finest of margins, netted the game’s winner not 10 minutes later. 
    http://m.garciainc.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=83029
    #2 Who is the player with the most tennis titles in the history of the Roland Garros?The player with the most titles in the history of the Roland Garros is Nadal R.. World No.11 Petra Kvitova will look to bounce back from a disappointing fourth-round US Open exit as she starts her French Open campaign today. At 36, Nadal becomes the oldest French Open champion in history and his victory on the Paris clay comes just weeks after his participation in the tournament was thrown into doubt due to a painful foot injury. Montreal’s Félix Auger-Aliassime outlasted hard-serving American Maxime Cressy to a win 7-6, 3-6, 6-3 opening match at the Dubai Duty Free Tennis Championships on Tuesday. PAGES PAGES Nadal beats Ruud 6-3, 6-3, 6-0 for his 14th French Open title French Open Winners Nadal looks a bit creaky, as he sits down to sign the camera with a pen. That took a lot out of him. Today was easy enough but there’s been some epic tennis played on the way to his 14th title at Roland Garros.