Årsmöte 1 mars

Alla invånare i bygden bjuds in till årsmöte att hållas i Horreds bibliotek onsdagen 1 mars 2023 kl. 19.00.

Välkomna!

Styrelsen

Vet du att

  • som boende i Horredsbygden är du del i ett byalag som kan och bör påverka bygdens utveckling. Påverkansarbete pågår löpande för bl a bostadsbyggande och centrumutveckling i Horred, och för många andra frågor
  • det är välkommet att diskutera hur arbetet kan föras i alla viktiga frågor som påverkar alla i bygden
  • din röst är viktig då styrelsen för byalaget väljs vid årsmötet

13 Kommentarer on “Årsmöte 1 mars

  1. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

Comments are closed.