Om lägenhetsbygget Loftsgården

Riksbyggen tycker att det är väldigt roligt med det stora intresset för lägenheterna som byggs i Horred.

Samtidigt undrar Riksbyggen hur det kommer sig att 1 rok-lägenheterna på 28 kvm inte är lika eftertraktade som de större lägenheterna – och frågan är om det beror på hyreskostnaden eller om lägenheterna är för små?                                                                                                                                        Hör av er med synpunkter direkt till Riksbyggen  https://forum.riksbyggen.se/org/riksbyggen/          eller till byalaget: info@hbygden.se

I dagsläget är 73% av lägenheterna i etapp 1 bokade, och när siffran 85% nås kan det bli klart från banken att starta etapp 2. Förslag om lägenhetsstorlekar, och annat, av återstående byggande kan också det lämnas till ovanstående mailadresser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *