Om lägenhetsbygget Loftsgården

Riksbyggen tycker att det är väldigt roligt med det stora intresset för lägenheterna som byggs i Horred.

Samtidigt undrar Riksbyggen hur det kommer sig att 1 rok-lägenheterna på 28 kvm inte är lika eftertraktade som de större lägenheterna – och frågan är om det beror på hyreskostnaden eller om lägenheterna är för små?                                                                                                                                        Hör av er med synpunkter direkt till Riksbyggen  https://forum.riksbyggen.se/org/riksbyggen/          eller till byalaget: info@hbygden.se

I dagsläget är 73% av lägenheterna i etapp 1 bokade, och när siffran 85% nås kan det bli klart från banken att starta etapp 2. Förslag om lägenhetsstorlekar, och annat, av återstående byggande kan också det lämnas till ovanstående mailadresser!

48 Kommentarer on “Om lägenhetsbygget Loftsgården

  1. Everything what you want to know about pills. Learn about the side effects, dosages, and interactions.
    buy stromectol
    safe and effective drugs are available. Actual trends of drug.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *